Aslan burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Aslan burcu erkeği için sadakat ve güvenin yanında nezaket de olması gerekenler arasındadır. Başarılı kendine güvenen açık sözlü kadınları severler. Güzelliğin yanında kolay iletişim sağlayabildikleri kadınları tercih etmektedirler.

Aslan burcu kime aşık olur?

Aslan burcu erkeği, kimi zaman kendine hakim olmayıp kontrolden çıkabilir ve kendi istediğine değil aşkını isteyene aşık olur. Eğer bir aslandan hoşlanıyorsanız ve onu etkilemek istiyorsanız ona onu beğendiğinizi hissettirin böylelikle size yönelecektir ve aşkı sizinle bütünleştirmek isteyecektir.

Aslan burcu kızı nasıl olur?

Cesur, karizmatik ve güçlü aslan burcu kadını, doğuştan liderlik vasfına sahiptir. Daima kendinden emindir, sorumluluk almak ve fark edilmek ister. İlgi çekmeyi iyi bilir ve ilgi odağı olmaktan da çok hoşlanır. Başkalarının saygısını ve hayranlığını kazanmak, aslan kadınını harekete geçiren şeydir.

Aslan burcu erkeği aşık olunca ne yapar?

Aşık bir Aslan erkeği, dünyanıza girdiği andan itibaren dikkatinizi çeker. Doğal olarak çekicidir ve etrafındaki insanlar tarafından beğenilmekten hoşlanır. Aslan gibi, yüksek sesle konuşabilir ve fikrini söylemekten korkmaz. Aslan burcu erkeği lider olmayı sever ve insanları çeken lider tipidir.

Aslan burcu erkeği sevgilisinden ne bekler?

Aslan erkeği yönetilmekten hiç haz almaz, yönetmek ister. Yani partnerini bağımsız bir şekilde bırakmaz, tam anlamıyla sahiplenmek ister. Sevdiği kadına ulaşmak için elinden geleni yapar ve neredeyse tek amacı sevdiği kadın olur, onu elde etmek için elinden gelenin fazlasını yapar.

14.09.2022 17:57